Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur askan i elden typ


Dräp-ande


Så var det Matilda från Bjurdämma
som var på seans hos mediet Emma
sa till sin döde make Bo
du är väl i helvetet kan jag tro

ja så jag känner mig väldigt hemma!




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 851 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-06-29 20:59



Bookmark and Share


  Drömfångare
Haha, härlig xD
2011-07-29

    Birgersdotter VIP
Ett skratt förlänger livet ha ha och jag som läst flera av dina !!!ha ha
2011-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Du skriver så man häpnar,
du läsaren oftast av väpnar.
2011-07-28

  Daniel_78 VIP
denna var gastkramande rolig :)
2011-07-27

  S.A.I. Steve Lando
livet är en prövan, sen komma verkligheten:)
2011-07-14

  Epione VIP
Titeln är ju toppen.
Ja den satt som en smäck.
Tack för kvällens smilgrop.
:)
2011-07-01

  aol
hahaha din humor r som en krydda i ett fint brännvin n härlig skrattskakarkram får du du fina poetissa
2011-07-01

  Nina V A
haha din humor är sommarsol, du är så skön Bodil!
2011-06-30

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hehehe, ja man vet aldrig vad man kan få
för svar eller från vilket håll den kommer
när man ger sig in och pratar med töcke
fölk :-)
2011-06-30

  Njord
Och Bodil hon rimmar
vi skrattar i timmar
åt dräpande limerick
eller om rimmad vi fick
2011-06-30

    ej medlem längre
mitt i prick - som vanligt en liten tavla så välkomponerad
2011-06-30

    Mejja
Du kan då skriva om allt!!!
Lika fnissig blir jag var gång -
Du gör min dag glad!
2011-06-29

  erkki
Du är för härlig! Usch på mig så svaret blev! Jag slår mig hårt på kinden. Det är ont om rimord på Anders!

Då hälsar jag på som poetgubben Anders
För allt går väl ändå till slut nog åt fanders
Vad jobbar du på?
Att Emma trä på?
Min dröm är ett djur. Salamanders?
2011-06-29

  åkarn
Skrattar gott åt det här,Där fick hon så hon teg he he.
2011-06-29

  © anakreon VIP
Men nog ett dilemma för Emma
som nog har det bättre därhemma.

I detta vill Calle instämma!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP