Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser i svart och rött

Se mig i ögonen.
Ser du lögnen.
Förnimmer du sprickan.
Håll mig.
Ge mig din tillit.
Utan den faller jag itu.

När fågelsången inte längre hörs.
När trädens grönska förefaller död.
När kärleken blir ett köttets nödvändighet.

Nyanser i svart och rött.
Ser du den falnande glöden.
Glöden som ännu värmer mitt blod.
Kan den värma dig.
Finns där bakom min själs svärta,
ljuset värt ett liv.

Din kyss kan förlösa mig
ändå tvekar du.
Det du ser kan öppna mina ögon
ändå blundar du.
Ditt livs energi kan värma mig
ändå spelar du död.

Min livsform kräver.

Kan du se min gåva.
En ocean av innerlighet.
Eoner av längtan.
Den tidlösa känslan av samhörighet.

Dela den med mig.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-30 08:32



Bookmark and Share


  KaosFlickan
Så otroligt bra!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP