Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duktig flicka

 

 

 


från Östersjön inkommande
en ny människa med havreskal

och ögon av hårdplast

en räknesticka
en duktig flicka

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-30 17:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra, gillas
2011-07-01

  Lili Samuelsson VIP
gillar det här, särskilt bilden i de 2 sista raderna
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP