Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADHD

Varje ord målar upp nya världar
bygger nya banor
nya broar

I alla tänkbara färger
med känslor
och olika ting

förlåt! jag lyssnar

dina läppar rör sig alltid utan ljud
och bakom flyger fåglarna utanför
och gräset är så grönt
undra hur dom gör ?
vilken fin färg..

ja förlåt jag lyssnar!

Men hör oftast inte alls vad du säger
jag är påväg

ständigt sökande

aldrig nöjd .


du pratar för långsamt
om saker jag brydde mig om
de första tre sekunderna..

jag är ledsen

ibland är du bara ett hinder jag vill peta bort
för att kunna gå dit jag vill
göra det jag vill
NU NU NU

förlåt

Jag vet att svängarna är tvära
och fallen branta
att jag försvinner ibland
och inte är med

fan! jag är ledsen för det


det bara blir ju så
men jag tycker om dig
glöm det inte .




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 309 gånger
Publicerad 2011-06-30 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F