Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind dröm

Ett återseende

din amorbåge

ler mot mig

så varm och vacker

tungan len

 

fingrar flätas och jag faller

in i drömmen

om dig

om oss

 

iklädda endast smaker

och hemtama händer

en färglös blandning

en perfekt sammansättning

där längtan hittar rätt

 

Kom hem baby

 

 




Fri vers av Tillbringaren
Läst 316 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-30 18:55



Bookmark and Share


    lory
vilken välkomande symbios
2012-01-12

  kir
Känslan av nakenhet är påtaglig. Bra!
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren