Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björkfulness

björksus

söver mig sakta

i dess grenverk

gömmer sig

alla sommarens dofter

och ett och annat

förfluget ord

 

vinden vaggar mig

där jag ligger vid dess fot

stilla på en filt

för en stund

är det bara vi två

i en rofylld symbios

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-06-30 19:05



Bookmark and Share


  aol
ömhet ska det stå min vän
2011-10-23

  aol
underbart skriftat vännen, där såg jag strålar av mhet,
2011-10-23

  Anna*
Harmoniskt, vackert och stillsamt i björksuset! Applåder
2011-10-10

  Jean-Michel Orblin
Minfulness-natura
Härligt lugn
Harmoni
2011-09-11

  Linda CH VIP
Nu är det höst.....din sköna sommartext får mig att längta tillbaka till sommaren. Känner de gröna dofterna och vindens ljumma bris. Vackert!
2011-09-07

  Helgonet
Härligt skrivet...längtar tillbaka känsla!...
2011-08-28

  Lars Hedlin
Underbar känsla infinner sig....
2011-07-04

    ej medlem längre
Så underbart finstämd, rofylld, och skön. Älskar titeln.
2011-07-03

    ej medlem längre
fin rytm och en text som flyter - somnar jag sakta in av björksus
2011-07-01

  Peter Matsa
En fridfull scen - starkt sommarmeditativ - om det nu finns ett sådant ord. En stycke text som passar bra att begrunda över i hängmattan.
2011-06-30

  Pot Pourri
Sommarträdskänslan fångad i två verser. Nice! hör suset och känner stammen och roten med dina ord. Talande rubrik :)
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP