Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solrosor

 

 

 

till och med solrosor
går döden till mötes till sist

rakt emellan dess gula fjädrar
tränger sig kniven

och gör, så solrosor dör

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-30 22:14



Bookmark and Share


  ulf olsson
en sanningsdikt.
2011-06-30

  Maria T
Vacker bild.
Här lever solrosorna
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP