Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innehåller glas, behandlas varsamt, kan innehålla smådelar

persiennerna är alltid nerdragna här hemma

har ju bara det ena fönstret

det är alltid öppet

känns som att man är elak mot glasrutorna

de får aldrig föra vidare ljus

utom ibland

fast då är det oftast natt

ljuset rör sig liksom i fel riktning

och jag vill inte leva i en lampa

kanske i en lykta

fast det kräver eld

lite dumt att brinna inne för en "god sak"

skulle ju visserligen kunna fuska lite

ett par ficklampor fastsatta i ett gummiband

så att de rör sig som en låga i vind

dansar som en flamma

det kanske är fånigt

vissa saker ska man bara inte leka med

kaffe t.ex. är för varmt för att bada i

och det blir nog kallt om man vill fylla ett badkar

så det är nog ingen bra idé

ja, om man inte har en jättestor bryggare

i badkarsstorlek, du vet

hmm bada i kaffe

kanske... om man vinner på lotto

och får någon sorts hjärnätande parasit i huvudet

för man måste ju hålla alla möjligheter öppna

alla möjligheter

precis alla möjligheter

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-01 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen