Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyps

Svanarna flög långsamt in i den barmhärtiga evigheten,
medan den brinnande himlen såg havet kyssa solen god natt.
Det var som att min förtappade själ blev fullständigt medveten,
om att nu hade mitt oundvikliga öde till sist hunnit mig ifatt.

Det gudsförgätna livets farkost försvann vid horisonten,
inte ens min frälsare kunde ge mig några tröstens ord.
Godhetens amiral hade blivit dräpt av den djävulska kameleonten.
Nu återstår bara att säga: farväl moder Jord.















Fri vers av Robert Imaginos
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-01-01 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Imaginos

Senast publicerade
Apokalyps
Lugn
* Se alla