Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar Musik

Natten så stilla och tyst
Lugnt och njutbart

Dropparna träffat förnstret med
Mjuka smattrande ljud

Sprider sig till Själens viktiga färg
Fyller kroppen med harmoni

Svalkar Natten efter dagens hetta
Ger även oss ett nytt liv







Fri vers av Black Bird
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 00:11



Bookmark and Share


  A-asuka
fint ^^
2011-07-04

    Vico
wow, kan verkligen leva mig in i den känslan! gillade "sprider sig till själens viktiga färg".. och perfekt slut :)
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird