Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NERVÖS????

TickTackTickTacktickTack

Klockans visare dansar över all logik
En efter en
Fjärilarna fladdra till klockans musik
Ställer till med en scen






Musklerna tar semester
De bara sticker
Lämnar inga rester
Inte ens när de spricker

Hjärna får härdsmälta
Vad du än säger
Så jag börjar att smälta
Även när du ger mig grejer

Rösten packar och dra
Gode Gud var gör jag nu
Svek, tack ska du ha
Jag kan inte ens säga puh

Hjärtat hoppar ur bröstkorgen
Lämnar själen kvar
Ensam inne i borgen
Den sticker och far






Fri vers av Black Bird
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-03 22:42



Bookmark and Share


  A-asuka
gillar hur då målar upp saker med din text. speciella ord val. bra skrivet ^^
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird