Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig balsam

 

 

En grandios avslutning

på dagen och kvällen:

Beethovens An die Freude

klingar uppfordrande

i nattradion

kan man då, mitt i eländet,

bli annat än glad?

 

2011-07-02 02:40 © Minkki Huldén

 

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-02 01:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
låter underbart...
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP