Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde aldrig det gick att känna riktig lycka igen


Carpe Punctum - Fånga stunden


Att få barnbarn är livets efterrätt
De orden sa alltid min svärmor
Nu vet jag hur rätt hon hade
Jag önskar att jag kunnat säga det till henne
men det går tyvärr inte

Hon är tillsammans med ett av mina barn
på en plats ingen av oss andra känner till
Jag får lov att vara tillsammans
med mitt lilla barnbarn här i livet
Och hon ger mig liv mest av allt

När vi två är tillsammans finns bara nuet
Jag fångar stunden och är där på hennes villkor
Allt annat får vänta till senare
Vi myser, vi sjunger, vi leker
Hon är världens bästa piggelinmedicin!

CARPE PUNCTUM!




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-02 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson