Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra elementen

De fyra elementen - skisserar mitt liv.
Skapar ett tänkt motiv.
Skvätter - droppar.
Motivet fortfarande obestämt.
Kroki eller stilleben?
Livet är min ram.
Tavlan är tom och genomskinlig.
Tar penseln - doppar den i vatten.
Låter den torka i vinden.
Bränner den i elden.
Gräver ner den i jorden.
Detta liv som aldrig tog form.
Endast levs för att överleva.




Fri vers av Sylwia
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylwia