Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Getådalen - att öppna dörren

tårarna strömmar -
på vägen i solhettan
omfamnar han mig

ropar högt mitt namn
förlösande ångesten

brunvattnet leker -
under mäktiga furor
blänker bäckfåran

här härskar åter lugnet
stormarna dragit förbi




Fri vers av vera gade VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-02 17:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tvenne öppna dörrar ger
utrymme för känslomässiga
tvärdrag som blåser bort
all ångest.
Varm applåd!
Calle
2011-07-03

  Monika A Mirsch VIP
den exakta dörrspringan - den jublande känslan - SKÖNT!
2011-07-02

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker texten är fin och den är öppen för tolkning trots sin till synes öppna dörr i budskapet
2011-07-02

    ej medlem längre
Mycket kan hända inom när dörrar öppnas!
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP