Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt

Den här sorgen kan jag sätta fingret på
den kan andra människor förstå
den är inte lika tung
den river inte inombords
utan sätter sig mera utanpå
för jag har vetat länge
stålsatt mig
inför ett liv utan dig

kanske att jag behövde något riktigt
att sörja, att skylla på
när det där andra som inte syns
tränger sig på
nu kan man säga att man har sorg
och de nickar och beklagar
frågar hur man mår
det är något verkligt
sånt som andra kan förstå.



© Cecilia Danell 2011




Fri vers av Cecilia Danell
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-02 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Danell
Cecilia Danell