Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små vardagliga ting minner om min själsfrände som dessvärre är borta...


Klippa fläsk

Här sitter jag nu och
klipper fläsk
till palten.

Såsom du lärde mig
och det är faktiskt mycket lättare
än att skära det... som min mamma lärt mig.

Prova, så får ni se!!!




Fri vers av jäntan
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-01-01 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Meh...

Allla dina skrifter tar lika hårt på mig...

De är så bra - var tvungen att göra en sida här själv , tillängnad Pappa...
Vet inte vad jag ska göra med alla sidor .. fullt klottrade i mitt anteckningsblock...
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln