Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vicka genom livet

Uppför arbetslöshetsbacken kämpandes drar i ångestrepet
Nedför på vikariatpulkan med kittlande glädje i maggropen
landar i augusti
de solbruna utvilade arbetsmyrorna tar tillbaka vad de lånat ut
Åter kryss i kassakorten och en lång vintersoffa kallar
tills de klagande otacksamma ska till Las Palmas igen




Fri vers av Lyricanna
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna