Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte!!

Jag ser din ryggtavla framför mig
Du blir mindre och mindre

Jag ropar ditt namn ut i natten
Men
Du kan inte höra mig

Jag skriker
Gråter

Jag längtar efter din varma famn
Din kyssar
Dina vandrande händer

Snälla ...
Lämna Mig Inte!

Tårarna rinner ner för mina kinder
Jag skriker högt
Men
Denna gången av ren smärta din tomhet lämnade
Det djupa svarta havet som bildades i mitt hjärta
I min själ

Jag kan inte andas under vatten!
Jag kommer att omintetgöras
Inne ifrån och ut


Jag vänder mig om för att fly



































Men





Då hamnar jag i
dina starka armar




Fri vers av Black Bird
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 22:16



Bookmark and Share


    Vico
Sån talang. Gripande så det liknar ingenting :)
2011-07-04

  mare VIP
Ett underbart slut ;)
2011-07-03

  Titti Rydberg VIP
Dikten är underbar.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird