Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

tror inte jag kan komma så mycket närmare en ängel än när jag står i samma rum som dig
för när du försvinner till ett annat tar du med dig alla färger

tapeterna rullar ihop sig  och dammar ner på golvet

varje gång det sker



på morgonen försöker du gömma dina vingar under täcket , men jag vet allt att du är en ängel
för allt blir vackert när du rör vid det

ibland kan jag höra hur dina vingar sveper om mig
och jag känner hur ditt hjärta flyter in och värmer mig

du är den finaste av jordens änglar

 

det är en gåva att få vara mamma till dig

ljuvliga J




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 409 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-04 00:49



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart, jag blir varm inombords av denna fina dikt.
2011-07-05

    ej medlem längre
Moderskärlek, vackert uttryckt!
2011-07-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert. =)
2011-07-04

    ej medlem längre
Jättefin hyllning !
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart