Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Area 1,del 2.

Kara kände hur ilskan bubblade upp inom henne."Och ingen brydde sig om att hjälpa gotharna?Vad är det här för samhälle egentligen?"
Föraren rodnade lätt och sade försiktigt att polisen inte tyckte om de alternativa och att det var ett område de struntade i.Dessutom hade de kriminella betalat dem.Hon höjde på ett mörkt ögonbryn."Köpta poliser alltså.Underbart!"Den här semestern skulle nog inte bli så lugn ändå.
"Jag vet att det är illa,miss.Jag önskar att det kunde vara annorlunda men nu är det så här..Den grymma verkligheten."
På hotellet satte sig Kara på sängen och stirrade upp i taket.Om det bara fanns ett sätt...Hon tänkte inte ge upp hoppet även fast föraren hade gjort det.Mormodern hade brukat säga:"Hoppet är det sista som lämnar människan" och det hade fastnat i hennes medvetande.

Area 1,baren:

När Dev klev in genom barens dörr med sitt gäng tystnade sorlet och alla vände sig spända mot den grymme "Dödsängeln."Med ett kaxigt leende stoppade han en cigarett i mungipan och lät därefter Wrath beställa öl åt dem.
"Varför så tysta?Låt inte mig störa."Den sammetslena rösten hade en vass underton.Genast fylldes lokalen av röster igen.Ingen hade lust att reta upp den björn som sov.Bara den senaste veckan hade fyra blodiga slagsmål ägt rum.Dev hade varit den ende som rest sig upp igen.Wrath kom med fem öl och de satte sig vid ett slitet bord.
"De är så rädda för dig att de pissar på sig så fort du öppnar munnen,"flinade Steele och strök handen genom sitt silverhår.Wrath, Styx och Jacob började skratta medan Dev höjde på ett ögonbryn."Ja,säga vad man vill om din intelligens men idag är du ovanligt skarpsinnig."
Steele tog upp en cigarett från läderjackans ficka och tände den med en guldtändare."Tack,chefen.Vet inte vad jag skulle göra om du inte gav mig komplimanger varje dag."Rösten hade en mjuk ironisk ton.Dev dunkade honom lätt i ryggen."Inga problem."




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta