Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Intill, tätt, innerlig

synfamnad, därvarande

Tung-het


andedragen, bröstgjuten



Sömnas, vaggar vatten,
bölja blå

röda havet slukar oss











Fri vers av Anders Bek
Läst 1556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-01 19:26



Bookmark and Share


  Jorge González Reymond
Vad fin du skriver Anders!!!
2012-11-12

    sunnanvind
En dikt man ska läsa flera gånger..känns djup.. gillas!!!
2009-06-05

    Rabea Hofmann
Jag gillar "tung-het" och allitterationerna. Känns som en dikt som måste växa inom mig innan jag riktigt kan kommentera... ska nog läsa den flera gånger. Men känslorna är så starka och jag gillar verkligen att du lyckas uttrycka så mycket med så få ord!
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek