Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkret är fullt med kontraster

skiljelinjen mellan verklighet
och upplevd verklighet
är suddigare nu.

jag existerar i ensamhet nu
förut var jag bara ensam

fastlagda principer
och klarlagda motiv
alla dessa ord som faller i bitar

Jag befinner mig i tystnad
förut var det bara bara tyst

delar av vad som är
och vad som alltid varit
smulas sönder...

... som sand
från sten
genom vatten

sanning har gjort en lögnare av mig
lögnen har gjorts till sanning runt mig
och jag, mitt i allt jag forcerat in i sanning
"förvånad" är ordet som söks
men aldrig hittas

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen