Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett studiebesök på ett bårhus under gymnasietiden gav mig lite annorlunda inspiration ;)


Bårhuset

Mina lemmar stela av köld och hade jag haft ett andetag hade det blivit ånga,
Väggarna kryper inpå,,utrymmena här är ju ganska trånga.

Metallen skär in i min rygg,,ingenting jag känner,
Ligger här i min frysbox,,undra när de kommer och drar ut mina guldbelagda tänder?

"Kan du flytta lite på dig?!" trångt,,här inne är vi ju trots allt fyra stycken man,
"har dom någon ringklocka här inne tro?",,och vart tog den där gubben vägen som nyss var här och drog i min arm,,ÄH! han bara försvann !

Jag har iallafall sett hur när de lägger ner dom små barnen i lådor och kartonger,
Jag har sett hur de rullar in dem,,likt mumier,,i vita chiffonger.

Jag har hört de ännu levande dunka mot metallen,
Jag har känt mig själv ruttna och bli helt förfallen.

Varför ska jag behöva ligga här inne med blåa pedofiler och alkolister,
Räcker det inte med att höra de döda föräldrarnas vårdnadstvister?!

Undra när de kommer och hämtar mig,,kanske får jag ligga en vecka till,
hmm deon börjar ju ta slut,,men sovmorgon är ju rätt chill!

Aja! dom kommer väl snart och "skjuts in i ugnen" med mig,
men du måste väl ändå hålla med om,,det är rätt dött härinne så säg?




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 316 gånger
Publicerad 2011-07-04 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F