Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K.K



Du dunkar ömt och viskar tyst i mitt öra,
Jag blundar och ler,,du talar om precis det jag velat höra.

Andetagen och din grova stubb mot min kind,
Fan att jag är så jävla blind!

I mörkret dansar lyckan i mitt hjärta,
Äh! dra på lite till så känner jag snart ingen smärta.

"Förlåt att jag inte älskade med dig igår",
Det du säger är så otroligt vackert,,lite till och jag kanske fäller en tår.

Du smeker mig varm och pussar mig kär,
Flinet lekte på dina läppar,,jag såg det aldrig jag svär!

Du ökar takten,,vi är två i en,
Kanske när du är färdig att jag kan bli din sen?

Det är nu jag trodde det var tredje gången gillt,
Nu har du gjort det igen,, mina känslor förspillt.


Jag är så dum,,verkar fatta illa,
Med en räv bakom varje öra och fingrarna i kors vill du att allt ska ske lungt och stilla.

Du är den elaka pojken min mamma varnade mig för,
Men jag glömde visst,, döva öron ingeting hör.




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 17:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ta för dig bara:)
2011-08-02

    ej medlem längre
Dumma killar :P !
2011-07-12

  SvartPoesi
Ärlig, Rå och super bra !
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F