Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kungar stänger sina fönster


När det regnar sandkorn

Smattret av vattendroppar mot

Fågelvingar i panik,

Den ödesdigra koreanska solnedgången

I en vittrad dröm med rostiga kanter och en

Fuktig bredrandig kofta,

Trygg nog för att visa sig trött,

(Var)dagdrömmare ordnar

Ett leende och några ensamma tårar

Som rullande stenar

Längs en motorhuv

På en svart lång bil

Regnväderskvinna,

Vet du inte vem jag tror att du är?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ceylon
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceylon
Ceylon