Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stänger min dörr

Jag stänger min dörr

låser med dubbla slag

Nu kan ingen komma in

Det är bara Du och jag

ingen får störa

 

Hundarna sover efter

en rastning i skogen

Vår "lille" pojke är

inte liten längre

Hela 19 år fyllda

 

Ingen får störa

det är bara Du och jag

Även om skymmningen

ännu inte blivit märkbar

Tänder jag ljusen vid din bild

 

Nu är det bara vi Du och jag

Jag för långa samtal med Dig

Hör din ljuva smekfulla röst

långt långt inne i mitt innersta

I botten av min själ

 

Du försöker ge mig tröst

få mig att känna trygghet

Jag vill vila i din famn

känna din hud mot min

Omslutas av Dig

 

Bara en enda gång till

Min Älskde ... Snart ska vi

dela evigheten tillsammans

Du är min Kung och

jag är din Drottning

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-04 19:13



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Poesi är detta!
2017-07-05

    AA VIP
Vackert. Berörande ord.
2011-07-17

  Kjell A. H Lundin
Själv har jag kvar min Älskade och känner mig bortskämd med det. Sänder en varm kram till Dig!
Skriv, skriv på ....
2011-07-12

  Fru Intighet
Vackert skrivet, dina ord berör.
Jag fick gåshud.
Vackert, men smärtsamt.
2011-07-07

  Ninananonia VIP
Berör..
2011-07-07

  Herr Funderare
Väldigt vackert skrivet!!!
Jag kan nästan ta på dina känslor och kärlek till din bortgångna man....verkligen fint!!!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP