Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zaphire,del 2.

Tara svalde hårt och mötte Zaphires vackra blick som hade mörknat.Luften vibrerade av en vrede som fick rummet att kännas instängt.Vad skulle hon nu göra?Tala sanning eller ljuga och hoppas att ängeln inte skulle märka det?
Med tanke på hur snabbt han genomskådat hennes bluff om att gilla motorcyklar och läder bestämde hon sig för att hålla sig till sanningen.Det var säkrast om hon ville hålla sig levande."Det är viktigt.Jag har så mycket att..att förlora,"viskade Tara med bruten röst och tårarna som samlades i hennes ögon hotade att rinna över.Ängeln fick plötsligt en medlidsam glimt i de silverblå ögonen.Med ena handen smekte han bort en tår som lyckats frigöra sig."Min bror John står anklagad för att ha dödat en kvinna som jobbade på den här baren.Jag vet att det inte är sant och tänkte göra en egen undersökning.Men nu när du har genomskådat mig antar jag att det är..för sent."Mot sin vilja började kroppen darra okontrollerbart.Zaphire lade ett finger under hennes haka och sade bestämt "Lugna ner dig,sötnos."
Sedan lutade han sig fram och tryckte läpparna mot hennes öra."Skulle det glädja dig om jag bestämde mig för att hjälpa dig?Steel,som äger den här hålan, kommer helt säkert inte att bli glad så vi måste hålla det hemligt.Med tanke på vilket dåligt pokerface du har är det bäst att jag sköter snacket."
Tara blinkade till några gånger av misstro.Hade hon verkligen hört rätt?Fanns det trots allt ett hopp?"Tack för att du vill göra detta.Hur ser Steel ut?"
Zaphires läppar formade ett roat leende."Han har svart hår och är ungefär lika lång som jag.En ängel med världens största ego."
Tara kunde höra beundran i den mörka rösten."Hur länge har ni känt varandra eftersom du har fått ett VIP-pass?"
Han skrattade "För länge,älskling.För länge."




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta