Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag tänker på dig - Jag minns mig!


SPEGEL...

I fjörden och brevid
Jag lärde mig att älska din själ
i mitt hjärta!

Inte för att jag söker din kropp
men händerna på dina ögon
omfamnar mig kärleksfullt och försiktigt
inte ärret kommer att blöda, mer än så
i smärta, smakar
denna omättlliga kärlek

Mina fingrar kysste dig länge nu
när passionerad jag skriver
men är fortfarande mellan raderna
en ge-och ta emot känslor
dina ligger på mina, läppar
smeker ord när du läser sedan

När du tänker på dig
- Kom ihåg mig!


© Havsbris/2011




Fri vers av Havsbris
Läst 764 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-07-05 19:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOW
Klart älskande
som älskat ärligt
minns, allt som var
med Dig, allt en
fördel var!
2013-03-16

  Sunlight
Åh så vackert!
2013-03-12

    ej medlem längre
Själs kärlek i den villkorslösa kärleken .
2012-10-05

  Ronny Berk
spegelbilder som framkallar bilder, ordsmekor och omfamnar, ja !
2011-11-06

    J. Herward
Intensivt! och vackert!
2011-10-05

  aol
vackert berör själen
2011-09-12

    Birgersdotter VIP
Så vackert målande text
2011-07-24

    ej medlem längre
Njuter av din skrivkonst. Gillar särskilt dina första och sista rader.. de får tanken att stanna upp och söka efter den rätta tolkningen. Även hur du skriver om att ögonen har händer som kan omfamna.. och hur fingrar kan kyssas..
2011-07-06

  Ordregnspoeten
Oj vilka fantastiska rader och speciellt där på slutet.
2011-07-06

  Maximillixen
Mycket bra. Speglar kan vara de bästa av vänner när vi använder dem rätt.
2011-07-06

  Karina"Kia"
En vind som smeker och kysser,stryker runt....Vänd dig mot havet
Känn en havsvind

Svalt,men sältan på läppar sitter kvar...
Kärlek som en vind,smekande,kan vara hård
Mot sig själv och sätter sina spår i själen,skriver,ristar in
Spegelen!
2011-07-06

  anits VIP
Vacert och berörande skrivet
2011-07-06

    Ken Cassel
Självklart Havsbris!
När jag tänker på mig, så kommer jag ihåg dig!
:)

Kram på dig!

Ken
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris