Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa...

...satans små djur,
som vägrar sitta i bur,
som river ner allt de ser,
som bara blir fler o fler,

dessa onödiga små liv,
som orsakar oändligt kiv,
i min själ, i mitt hjärta,
jobbiga som fan, men ingen riktig smärta,

var kommer de ifrån,
vart är det de ska,
dessa influensabaciller
som plågar mig idag...




Övriga genrer av Baldy
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-01-01 22:17



Bookmark and Share


    BrokenHearted
haha finurligt ;-)
hoppas du blir av med dem om du nu redan inte är det... då hoppas jag du slipper dem på ett tag;-)
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy