Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ofödda tankens kraft

Det finns tankar som ännu inte skapats.
Tankar som ännu inte vilat i någons sinne.
Ofödda, ännu obefläckade väntar de på sin tur.
Önskar att få födas och förenas med de andra i vår tankevärld.
De svävar likt skuggor kring våra huvuden och hoppas.
Du inser dem sällan men känner dem ibland då himlen är som vackrast.
Språket de talar är hjärtats.
Fyllt av lust.
Fyllt av längtan.
De väcker i dig begäret att veta mer.
Lockelsen att nå bortom gränsen.
Att vidga det som känns snävt och trångt.
Att hålla evigheten i din hand.







Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-06 10:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Fyllt av lust.
Fyllt av längtan."
Härliga tankar i din dikt!
En goder början
på denna morgon
önskar jag dig
och mycket solljus
i din diktarsjäl.
Ha det gott!

2022-09-07

  KaosFlickan
Jag förstår, vackert.
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP