Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balans




vi faller mellan kontinenterna
varken olyckliga eller lyckliga
vi bara är

dina handleder är fulla av ärr
men du är inte trasig
längre

vi har sytt och tejpat
perfekta liv är bara dröm
men vi har balans
lika mycket tyngd i varje ände
fem stjärnor till höger
fem hjärtan till vänster
på ryggen fallskärmar
vi är redo




Fri vers av sagogryn
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-01-01 23:26



Bookmark and Share


  Erik&Anna
Stämmer stämmer
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

sagogryn
sagogryn