Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardagar vid stränder

Heta dagar vid stranden, vita korn som bränner mot huden.
Skyddande solglasögon då solens strålar bränner.
Havets lekande vågor lockar ner badsugna människor,
som svalkas av och åter söker stranden då solen värmer om igen.

Våta badkläder, handdukar hängs upp på linor för att torkas upp
till nästa badtillfälle.
Glada rop och jubel då badet intas igen.

Matta strålar når vågorna, visar upp horisontens underbara magi
då ögat skådar skådespelet.
Grillar ger dofter över allt.
Just nu lever Sverige upp med sommarblom och dofter.




Fri vers av Filosofen2
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-06 20:00



Bookmark and Share


  Ari Viklund
mm..
där skulle man ju ha varit med,
och lust att bada, det fick jag!!
2011-07-07

    AA VIP
Härlig sommarbild du målar upp.
2011-07-06

  mickech
Mmmm sommaren är härlig!!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2