Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas lilla ängel växer fort

Min lilla ängel nu du packat en liten sova över väska.
En kompis från lekskolan du fann på stranden idag,
mamman längtat så efter att träffa dig igen.

Lilla, lilla ängeln, idag insåg jag du börjar bli stor.
Kramade om dig och sa:
"Mamma älskar dig lilla vännen."

Jag följde dig till din kompis, du följde henne in på rummet.
Innan jag sa adjö lämnade jag dina mediciner
sa jag finns på mobilen.
Sen gick jag hem.

Min lilla vän, du får finns i din mammas hjärta var du än
finns livet ut.
Vår sommar ihop nu växer ur askan då såret håller på att
läkas.

Lilla ängeln jag vet minnena plågar dig vissa nätter än
du skakar och skriker. Först jag inte förstår, blir
frustrerad.
Då jag inser tar jag dig i min famn tills tårarna slutar spruta.

Om dagen allt är okej, då natten kommer minns du och
behöver tröst.
Mina armar räcker till, min tröst likaså.
Förstår ditt enorma behov av vetskap.

En dag ler du fullt ut, en dag kommer ditt hjärta att lagas.
Just nu du hos en kompis är, sover över
vågar lita på mitt löfte att finnas vid din sida.




Fri vers av Filosofen2
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-06 20:26



Bookmark and Share


  Anna*
Din varma moderskärkek finns med i varje rad. Du är en god förälder och en trygghet för din dotter.
2011-07-07

  Ari Viklund
för det är du, världens bästa mamma
2011-07-07

  SandraEriksson
Väldigt fint skrivet :-) Hon har den bästa mamman en annan kan drömma om att ha .
Kram
2011-07-06

    AA VIP
Mycket kärleksfullt skrivet om föräldrarollen. Att finnas till, att stödja och trösta vid behov.
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2