Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkbyskolan

När jag ljög var det helhjärtat
Jag ville inget hellre än att vara missvisande
Gran och guld i golvuret
Det är sådant mardrömmar vävs av




Fri vers av Joel Munther
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther