Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
After a few years in Asia with pitch black nights, these short words came out after a visit in Sweden.


Summer haiku

The sun never sets
Light of magical summers
Amazing Sweden




Fri vers av Janis Karlsson
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-07 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson