Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... fortsättning följer i Hon; biter kinden blodig av kärlek


Hon; soon to be knullad pingla



Klyver blick, en nattsvart linje
stryker nya namn
med heta järn
som viskar löften
om att få ligga

Bandagerade läppar
lägger dimman tät
om hals
det stinker utav främlingars urin
I was here, I love Bobby - Bobby loves me

Det glittrar diamanter
där ingen ser
avtrycket utav en ros
målad röd av synd
av kött och blod

Den ska ätas
utav orden
som aldrig gavs
sas
sågs av gryningen
Aldrig mer

Sväljer strupe fri
från knivar
Gömmer stålet
under stenen
som grinar
i bortglömd mage

Knogar vita om porslin
även hon i spegeln vinglar
Jag ler, förför henne
med blotta viljan
Blottar mitt bröst
- Ni är så jävla styva
Gör fuck you åt den andra kvinnan

Smetar svart
en nattens snara som jag trär
över hennes öga



Ikväll ska vi dingla













Fri vers av Baystream
Läst 1412 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2011-07-07 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnlig brutalitet som bara du kan åstadkomma, starkt och fullt av pulserande bilder av sensuell svärta.
2018-09-13

  Per Blomqvist
fina metaforer, i love bobby ;)
2011-11-25

  Lennart Bång
Stark. Underbart stark, precis sådan som äkta poesi ska vara.
2011-09-28

  Erik Hall
Enastående text! Bokmärker!
2011-09-08

  Mats Henricson
Måste bara bokmärkas !
2011-08-31

  aol
stark kännbar berörande text
2011-08-30

  Mats Henricson
Stenhårda tolkningar av en grym omgivning där yttre förutsättningar (utseende, klädsel, språk, stil och förmögenhet) är fruktansvärt utslagsgivande !
2011-08-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig o stark berättelseton som sitter väl
2011-08-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra. Kännbar. =)
2011-07-07

  blaite
Wow bäjjen
2011-07-07

    SoSk
Otrolig känsla! Som att vara där. Gillar greppet med spegelbilden, älskar Hon;
2011-07-07

    Herr Ångest
wow, jag vet inte riktigt vad det är, men något, stilen, orden, något, får mig att verkligen gilla denna. Som ett långsamt men ändå hårt slag i solarplexus.
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream