Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka mamma, pappa, otrohetsaffär

Ansvar för unga är mer eftertraktat än kärlek
Men ansvaret är motbjudande
Mer motbjudande än olycklig kärlek.

Brukade vara den unga som hatade den äldre
Den äldre som stal min kärlek från mig.

Nu är jag den äldre.
Den äldre som stal den unges kärlek från honom.

Jag bryr mig inte ens om hans kärlek.
Han kan få henne.

Jag skapade olycklig kärlek.
Jag är kilen som förstörde allt för två unga som först nu vet vad olycklig kärlek är.

Mitt ansvar.

Vad fan har jag gjort?




Fri vers (Modernistisk dikt) av IQ
Läst 1000 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-07 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ