Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket är ditt bäst före-datum?

 

Vilket är ditt

bäst före datum?

När lönar du dig inte mer?

När har du satt din sista potatis?

När duger du inte till nåt?

När börjar du att tära?

Vem frågar allt detta?

...och varför

Du finns

och det är en gåva

Du finns

på gott och ont

och bidrar med din närvaro

och betyder mer för världen

än du själv kan ana

för på något sätt

kan du alltid påverka

locka fram ett leende

eller göra ett handtag

stort och uppmärksammat

eller lätt och ljudlöst

som en fjäder




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-07 22:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
glömde säga att bf-datumet ligger i forntiden... där mår det illa, men jag mår bra;)
2011-07-08

  Minkki VIP
Så sant, det är sjukt att omräkna människors värde i pengakostnader. Vacker bild du hittat!
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström