Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalkande............

 

Efterlängtade

droppar

Sköljer över naken hud

 

Vattendropper strilar sakta

över min hud

över hela mej

Rinner genom mitt hår

Svalkande

 

Läkande 

Lenande svala droppar

Låter regnets helande svalka

Smeka min själ till ro

 

Stillheten efter naturens urladdning

dröjer sej kvar

Tystnaden i natten

 

Sakta träder allt in i sin vila

Natten råder

Nattens strålar

läker och helar

 

Pånyttfödd stiger jag ut

i månens klara sken

Skimrande

Renad

Redo att möta de annalkande

Gryningsljusen

 

Se en  ny dag födas

 




Fri vers av Anira
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-08 02:59



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Fin text.
2011-08-06

  Mona Drugge
Vacker, så vacker.
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira