Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte falla ner som aska

Att inte falla ner som aska
Nej,jag lyfts upp av flamman
En rebellisk livsform
Återföds som en fågel Fenix
Ni kan aldrig
ta ifrån mig mina tankar
Aldrig ta ifrån mig känslorna




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-08 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta