Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Packat & klart - limerick

 

En helnykterist ifrån Kullen
som vingla, blev stoppad i tullen
av en brysk kontrollant
som tog väskan i pant
- Det var mig en packad och full en




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-07-08 11:25



Bookmark and Share


    Tea Alex
Tillsammans med anakreons kommentar blir det här lysande! Riktigt underhållande!
:)

Applåd!
2011-07-12

    ej medlem längre
varför inte
2011-07-08

  © anakreon VIP
Han smet och tog tåget till Dresden
och sa. "Svenska tullen är pesten!"
men som han var full
han trilla' omkull
och hamnade se'n i arresten.
Calle
applåderar
2011-07-08

  lodjuret/seglare VIP
nja, ekivok var den ju då inte precis
men får väl duga i brist på regn
2011-07-08

  thyra
Kul ihopknåpat! Skrattar gott!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP