Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pesach 2K




Röda stugor tågas ej längre förbi


Fyra varv runt härden -

I ett land där stugor lyser hjärtats färg
har en Vit Dödsängel börjat vandra

Knutarna målas svarta -
en efter en
för att markera
att han inte ska passera

På det femte varvet vid tröskeln
växer över dörren 
ett beslöjat gap av kallsinnig tomhet
som vill sluka allt
för att nära sitt skenbara ljus

 

 




Fri vers (Fri form) av Pitbullpudelns kärna
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna