Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min hud

Jag vill känna dig
under min hud
Hur vi pulserande blir en
Utan ångestens mörka skugga

Att sprida ut kärleken
till din kropps alla vrår
är det vackraste
och renaste på jorden
I din blick kan jag bo
i evighetens ljus




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-08 13:04



Bookmark and Share


  Hélène
fin..
//H
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta