Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad gör ont.

Jag saknar när jag hade en ”syster”
Hon var min bästa vän!
Det kändes verkligen
som om vi var tvillingsjälar

Men allt eftersom åren gick
insåg jag att vi inte längre
trodde på varandra...

...och då finns vi inte längre för varandra...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-07-08 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta