Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka kastar skuggor

Jag faller ner
Det mörka
kastar skuggor
mot det kliniskt vita
Jag ser Dig
i slutet av tunneln
Hur ditt leende
fångar mina andetag
Du vackra ängel
som fallit liksom jag
Din tunga reglerar min puls
på ett smärtsamt erotiskt sätt
En skräckromantisk novell
om död och kärlek
som förenas
likt ringarna på vattnet
Öppna upp mig
med dina fingrar
som sänder eld
genom nervtrådarna




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-08 16:30



Bookmark and Share


  Dexter Högdahl
älskar den!
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta