Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som alltid varit rädd

Du som alltid
varit rädd för slag
Tog nu emot
bestraffningen
Domen föll
utan att någon
steg in
och försvarade
En morgon
som färgades
röd av blod
Ditt blod
En spricka av svek
Nej,ingen kom
Du stod ensam kvar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger
Publicerad 2011-07-08 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta