Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en kärlek som bara växer och förmeras hela tiden



Formar längtan oändlig

 

före eftersmaken visste jag inget om kärlek

efter försmaken blev min längtan oändlig

nu har jag visioner att vandra genom

vidder att andas i

sång att sväva med

vingar som fyller andrummet

med mod

 

framför efterkälken finns glödande glädje

efter framförhållningen finns frihet

som ger kittlande hoppbubblor

glittrande i regnbågsskimmer

levande ljuslågor

formar längtan

oändlig




Fri vers (Prosapoesi) av Anna*
Läst 846 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-07-08 22:10



Bookmark and Share


  Maximillixen
Väldigt bra dikt måste jag säga. Jag har mycket att lära ser jag när jag läser dina dikter. :>
2013-10-15

    Lesley
Vilken härlig dikt du bjuder på här!
2011-10-04

  Sommarnattsljus
Kippar efter andan och lycka bubblar i mig när jag läser din dikt. Gillar ordleken, vändandet "eftersmaken-försmaken" m.fl. Älskar!!! Tack!
2011-08-11

  Sonja Sidorow Lapington
du ger mig mod och kittlar min önskan om lycka
2011-07-18

    Birgersdotter VIP
härlig ordlek som är vacker och berör mig
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Underbar...
underbara ord..
väcker glädje...
Din längtan känns och berör..
Tycker mycket om

:) särskilt hoppbubblor, levande ljuslågor och regnbågsskimmer....
2011-07-17

  Maximillixen
En ordlek som är tilltalande om jag än får tänka till en hel del. Kanske är för trött att tänka så mycket :>
2011-07-17

  Linda CH VIP
Mycket vackert formulerat med så mycket känsla och värme!
2011-07-12

  Fredrik P. VIP
lekfullt om kärlekens
olika stadier...bravo!
2011-07-12

  Michaela Dutius
Bokmärker och applåderar - orden fattas mig
2011-07-11

  Lena Själsöga Keijser
dina ord glittrar
glittrar med dina ögon
2011-07-09

  Samuel E. Rajeus VIP
Så vackert som doftande sommarblommor och luftens behagliga varme.

Tack för att delar med dig,

Allt gott/
2011-07-09

  M M Mannheim VIP
Härliga ordväxlingar som förmädlar kärlek på ett fantastsikt sätt.
2011-07-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vilken härlig glädje du delar med dig !!!
2011-07-09

  Sonja Sidorow Lapington
hoppet glittrar får mig att skratta och le av glädje...den du känner
2011-07-08

  aol
så fint skriftat
2011-07-08

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-07-08

    ej medlem längre
Du verkar...lycklig *ler*
2011-07-08

  Järnkatten
Ljuvt..:)...
2011-07-08

    ej medlem längre
vackert
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*