Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg någonting

Säg någonting
jag får panik
av din iskalla tystnad..
av dina genomskinliga tårar
Jag ska
aldrig föråda dig
Jag ska alltid
stå bakom dig
Det vet du?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 109 gånger
Publicerad 2011-07-09 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta