Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till en enstörning

Han står kvar
i den bleka snön
Den mörka skuggan
som enda sällskap
Ett hål i hjärtat
som bara växer
sig större
för var dag
En spricka av tvivel
Två vägar
att välja mellan
Mot Civilisation
eller Utanförskapet?
De två viljorna
klyver kroppen itu
Han förstår sig inte på
alla de koder
man måste kunna
för att fungera
bland andra människor
Ändå bultar längtan
som en obehaglig huvudvärk
Att få betyda något
Ha en mening i Livet
En vän som räcker ut
sin hand utan avsky
som säger:Allt kommer att ordna sig!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 134 gånger
Publicerad 2011-07-09 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta